Dec. 5, 2023

Aparcament gratuït per als espectadors durant les festes de Nadal

Gràcies a un conveni entre el Consell i l'Ajuntament de Palma

Els espectadors que assisteixin a algun dels espectacles del Teatre Principal durant les properes festes de Nadal disposaran de dues hores d'aparcament gratuït en els pàrquins de Plaça Major, Via Roma i Antoni Maura, gràcies a l'acord signat avui matí per l'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca. Podeu veure la roda de premsa aquí.

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha presentat avui el conveni i ha explicat que "es du a terme durant les pròximes setmanes perquè s'han programat tot un seguit d'espectacles de caràcter familiar. L'objectiu és incentivar les famílies de Mallorca a què vagin al teatre i que no hagin de pagar l'estacionament dels seus vehicles". A més, Roca ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Palma per la seva bona predisposició des del dia que es va proposar la iniciativa: "el cost de la campanya serà assumit al 50% pel Consell de Mallorca i al 50% per l'SMAP", ha detallat.

Per gaudir de les dues hores d'aparcament públic gratuït, l'usuari haurà de presentar el tiquet del pàrquing al personal de sala o de taquilla del Teatre Principal, que li facilitarà un val de descompte. En tornar a l'aparcament, haurà d'escanejar primer el tiquet del parquing a la màquina de pagament i, seguidament, escanejar el val de descompte del Principal, per gaudir així de les dues hores gratuïtes. 

La programació nadalenca del Teatre Principal s’iniciarà amb el tradicional Concert de Nadal dels cors, que tendrà lloc en dues funcions, el dimecres 20 i el dijous 21 de desembre: ambdós dies a les 20 hores. El Cor del Teatre Principal i els tres cors filials (Petitons, Infantil i Juvenil) oferiran un concert especialment pensat per a gaudir en família i on no faltaran les nadales tradicionals d’aquestes festes.

El divendres, 22 de desembre, a les 20 hores, el Teatre Principal acollirà el concert d’El Messies de Händel, que serà protagonitzat per les corals Ars Antiqua i l’Orfeó Ramon Llull, així com nombrosos cantaires que participaran a nivell individual. La mezzosoprano Mar Campo, el tenor Toni Aragón i el baix Joan Miquel Muñoz, així com una orquestra de cambra dirigida per Fernando Marina, completaran l’elenc d’aquest clàssic nadalenc.

El musical Les quatre estacions ja no són el que eren arriba el dijous, 28 de desembre, a la sala pública. És un espectacle familiar on la famosa composició d’Antonio Vivaldi pren un nou aire, més divertit, que combina videocreacions, teatre i música en directe: un espectacle ideal per a tota la família. La funció serà el dijous 28 de desembre a les 18 hores.

Dins les festes nadalenques no podia tampoc faltar un espectacle de circ. Al Teatre Principal aquest arribarà de la mà de la companyia Nueveuno amb Suspensión, un espectacle de circ contemporani que es podrà veure el dissabte, 30 de desembre, a les 18 hores.

La companyia Escalante Centre d’Arts Escèniques-LaMar tancarà la programació nadalenca amb Peter Pan. El clàssic de James Barry cobra vida en aquesta nova producció que aquesta companyia valenciana ens oferirà el dimecres, 3 de gener, i el dijous, 4 de gener, a les 18 hores.


News