July 10, 2024

"Tanatologia" arriba aquest dijous a Ciutadella

Aquesta producció del Teatre Principal és original de Xavier Uriz i està dirigida per Carlota Ferrer

La producció del Teatre Principal Tanatologia es representarà aquest dijous 11 de juliol al Teatre des Born de Ciutadella. Original de Xavier Uriz, Tanatologia és una obra de teatre dirigida per Carlota Ferrer i interpretada per Miguel Aguiló, Caterina Alorda, Xavi Frau, Núria Sbert, Xisco Segura, Eli Tulián, i Aina Zanoguera.

Després de la seva estrena el febrer de 2022 a la Sala Gran del Teatre Principal, Tanatologia ha fet funcions a l’Auditori d’Alcúdia, al Teatre de Manacor, al Teatre Principal d'Inca, al Teatre Principal de València i el passat hivern al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona, on va recollir nombrosos elogis.

Tanatologia narra com en un futur pròxim, els suïcidis augmenten fins a adquirir categoria de pandèmia. Per combatre la situació, el govern crea la Divisió Nacional de Psicotanatòlegs, experts a decidir qui es pot suïcidar i qui no. Tanatologia, que va guanyar el X Premi Llorenç Moyà de Teatre de Binissalem, és una acurada reflexió sobre la vida i la mort en què Xavier Uriz deixa ben palès un mestratge en el domini del llenguatge escènic.News