Sept. 17, 2019

El Teatre Principal amplia a tres les obres del programa Ficcions

Aquestes obres es treballaran al llarg del curs en centres de secundària

El Teatre Principal de Palma ha seleccionat tres projectes dins del programa Ficcions, tres propostes que es treballaran i es representaran a diferents centres de secundària de Mallorca.

La comissió de selecció, reunida el passat dijous 12, va avaluar les propostes presentades i va elegir Latituds, de Marina Salas; Mort accidental d’una persona trans, d’Eugeni Marí; i Cors d’aigua, de Núria Rosselló, estudiant de secundària que durant la passada temporada va participar en el programa Veus Emergent, un taller d’escriptura dramàtica per a estudiants.

Ficcions és una de les iniciativa del programa educatiu del Teatre Principal de Palma i té el triple objectiu de promoure l’escriptura dramàtica i visibilitzar els dramaturgs illencs, crear públic jove per al Teatre i facilitar i estimular l’aprenentatge de teatre entre els joves de 12 i 18 anys.

Ara els dramaturgs seleccionats començaran a treballar en els texts, que han d’estar acabats abans de novembre. Paral·lelament, els centre de secundària es poden anar inscrivint en el programa. Durant el mes de novembre, es durà a terme la formació del professorat i començarà el període de muntatge i assajos que durarà fins l’abril de 2020. Les obres s’estrenaran el maig de 2020


News