Castings and Auditions

Audicions per a cantaires col·laboradors

La Fundació Teatre Principal de Palma té el plaer d'anunciar-vos les audicions obertes a cantaires col·laboradors del Cor TP, per a la temporada 22/23.


Procés de selecció:

- Emplenar el formulari: https://forms.gle/TacXCGPnQehRuYuB9

- Posteriorment: es reserva cita al calendari que rebreu una vegada emplenada la vostra candidatura.


Data i desenvolupament:

Dimecres, 11.1.23 de 20h a 22h farem les audicions, a la Sala dels Cors TP

Per a la prova és necessari preparar: VA PENSIERO, de G. Verdi

És la peça obligatòria que el director demana als aspirants.


+ info: cors@teatreprincipal.com

Càsting "Reis del món"

La Fundació Teatre Principal de Palma té el plaer d'anunciar-vos el càsting per a un actor protagonista de la seva nova producció REIS DEL MÓN, adaptació de la novel·la homònima de Sebastià Alzamora, adaptada per Josep Maria Miró i dirigida per José Martret.

Cercam:

Actor 55 - 70 anys

Personatge: Emili Tremulles

Director de la Banca March i mà dreta de Joan March.

Home lleial, intel·ligent, servicial, estricte, meticulós, polit i disposat a tot.  És incapaç de no seguir les ordres dictades pel Sr. March.


Disponibilitat:

INICI ASSAJOS SALA: 6.2.2023

ENTRADA ESCENARI: 6.3.2023

FUNCIONS: 18.3.23 + 19.3.23

PRIMERES FUNCIONS A GIRA, a MANACOR Mallorca: 1+2 D'ABRIL DE 2023

 

Les condicions econòmiques que podem oferir són, d'acord amb l'acord d'actors de Balears AAAPIB: ACTOR PROTAGONISTA.


PROCÉS DE CÀSTING

PRESELECCIÓ I TEXTOS:

Els actors interessants han d'omplir el següent formulari (fins al 8.1.23) i gravar-se un d'aquests dos textos.

Formulari: https://forms.gle/PHtmncPcPLRrTkRz8


Text 1

TREMULLES: Sóc un cervell suplementari al servei del cervell privilegiat, el de don Joan March. No m'importa gens posar a la seva disposició els meus ulls, la meva veu, o, com ha succeït en altres ocasions que han requerit més esforç, les meves mans i braços. Ser un home fort de les finances europees, no impedeix que don Joan m’encomani tasques domèstiques. M’ho prenc com una deferència guanyada a força de lleialtat. Alguna vegada he anhelat entrar dins la consciència de don Joan. Si és possible per a algú, ho deu ser només per al doctor Mascaró. Ginebra, 1950. El motiu oficial de la nostra estada és, com sempre, de negocis: Don Joan té per norma no permetre que el negoci ens faci descuidar el plaer. En aquest cas, la reunió amb el doctor Mascaró, vingut expressament a Ginebra des de Cambridge, on resideix, per atendre la invitació de don Joan. Un plaer que, si surt l'efecte desitjat, pot revertir en benefici del negoci, ja que la roda, com diu don Joan, no es pot aturar mai.


Text 2

TREMULLES: El vent arrenca uns cruixits esglaiosos, com un mal presagi, de les bigues del sostre. Sentim un soroll que ve de la porta. Callem. Sentim més cops a la porta i veus. Són els beduïns que han aconseguit arribar i, amb les seves darreres forces, demanen que els obrim. Cap de nosaltres no es mou. Ningú vol dir el que tots pensem.

Pausa.

Si desbarrem la porta, ja no la podrem tornar a tancar i el simun ens colgarà a tots.

Pausa.

Sopem. Mengem i bevem en silenci. Escoltem els bramuls del simun, els gemecs ocasionals d'Ibrahim i el xiuxiueig, més tènue a cada instant, dels beduïns suplicant que els deixem entrar. Abans d’acabar l'àpat, ja no se sent res més. Resto amb els ulls ben oberts, la mirada fita en l'obscuritat com si pogués veure-hi alguna cosa, i com més la miro, més negra es torna la negror. No em puc treure del cap els beduïns morts a la porta. D’aquí a unes hores, em despertarà la llum del dia i hauran desbarrat porta i finestres. Don Joan haurà sortit al porxo i l’hostaler prepararà el desdejuni mentre conversaran i riuran, com si res no hagués passat. Seré el primer a adonar-me'n que Ibrahim ha mort amb l'expressió més tranquil·la que mai li hauré vist al rostre. Conservarà el coll intacte i el cap damunt les espatlles. Potser això li donarà pau per ben morir.


CÀSTING PRESENCIAL:

Es farà una preselecció i es convocaran a càsting per als dies 13 o 14 de gener de 2023 en horari matinal, que es celebrarà a la Sala dels Cors el TP.

  • «
  • 1
  • »