Theater Online

August

El missatge d'Electra als que senten dolor "Clitemnestra" En espera (III)

Season:

2020/2021

August, 03

1 p.m.

Duration

1 minutes

L'actriu Sara Sánchez prepara el seu personatge, Electra, amb intensitat i dedicació. Però al seu dia a dia hi té molt present la crisi del coronavirus. En aquesta nova entrega de la sèrie "Clitemnestra En espera",  Sánchez vol llençar un missatge a tots aquells que, en aquests moments, pateixen i tenen dolor a les seves vides.

Clitemnestra. La casa dels noms l'havíem d'estrenar el març de 2020, però l'hem hagut d'ajornar fins a la temporada vinent per mor del coronavirus. Amb aquestes 10 càpsules de "Clitemnestra En espera", us volem apropar tots els detalls d'aquesta nova producció del Principal.

El text, escrit per Colm Tóibín, humanitza Clitemnestra, un personatge cabdal de la literatura clàssica grega. Cal recordar que Clitemnestra fou esposa d'Agamèmnon i mare de tres fills: Electra, Ifigènia i Orestes. Com a ofrena als déus, la jove Ifigènia va ser sacrificada pel seu propi pare, Agamèmnon. I Clitemnestra venjà aquesta mort, amb l'ajuda del seu amant, Egist #ElPrincipalacasa


+ Podeu trobar tota la sèrie completa de "Clitemnestra En espera" al nostre canal de Youtube, i aquí la fitxa de l'obra Clitemnestra. La casa dels noms.

Autor
Colm Tóibín

Direcció i adaptació
Agustí Villaronga

Escenografia
Rafel Lladó

Traducció
Miquel Àngel Vidal

Vestuari i concepte escenogràfic
Susy Gómez

Intèrprets
Núria Prims
Josuè Guasch
Marc Bonnín
Sara Sánchez
Marina Font
Aitor Gabaldà

Ajudant de direcció
Joan Miquel Artigues

Il·luminació
Albert Faura

Música original
Tolo Prats#Clitemnestra

#ElPrincipaldetothom
Facebook
Teatreprincipaldepalma
Twitter
teatreprincipal
Instagram
teatreprincipal
Share: