April 3, 2024

El concert de Marga Pocoví passa a la Sala Gran per la gran demanda de públic

La cantant i Biel Tous presenten el 9 d’abril el nou disc "Cançons per estimar"

El concert de Marga Pocoví i Biel Tous del proper dimarts 9 d’abril, que s’havia de celebrar a la Sala Petita, s’ha hagut de traslladar a la Sala Gran del Teatre Principal davant la gran demanda d’entrades per part del públic.

Així, el concert de presentació del disc Cançons per estimar, de Marga Pocoví i Biel Tous, serà el dimarts 9 d’abril a les 20 hores a la Sala Gran del Teatre Principal.

Cançons per estimar és un aplec de temes musicals composts o arranjats pels dos artistes que ens conviden a estimar, apreciar, valorar, compartir i gaudir de la vida en totes les seves versions. A més de les noves cançons que ens presentaran, també podrem escoltar altres temes ja més coneguts i que han estat presentats en treballs anteriors, alguns dels quals són demanats pel públic que assisteix als concerts dels artistes.

L'acompanyament musical anirà a càrrec de l'Orquestra Oasis, formació musical de dotze integrants que enguany compleix trenta-quatre anys damunt els escenaris de Mallorca.

El treball transpira Mediterrani. Entre els temes nous podem destacar El cant de la bella lira, que ens evoca el poema de Miquel Costa i Llobera La deixa del geni grec; també hi podrem escoltar Macarelleta, un poema descriptiu cantat que ens dibuixa amb paraules la bellesa de la cala menorquina i el seu especial encant, entre d'altres.

See show card

News